Tessék, egy felújított, frissen kifestett, padlószőnyegezett, hideg- és melegburkolattal ellátott, egyszobás lakás, adunk hozzá mindent, csak be kell rendezned! Így elég egyszerű lenne, nem igaz? Egy külföldi dizájner csapat azt a feladatot kapta, hogy rendezzen be egy üres garzont, szabadon válogatva egy népszerű üzletlánc termékeiből. Az ürességtől kongó, chicagói kislakás stílusért kiáltott - nézzük, milyen lett az eredmény!

 

Itt még csak egy ágy volt a lakásban...

Illetve a szekrények, gépek:

És így fest berendezve:

A kialakításnál próbáltak külön nappali, háló, étkező és dolgozórész létrehozására törekedni, még ha ez nehézkes is egy ilyen kicsi, lényegében egy légterű lakásnál. A "nappali" részt egy mintás szőnyeggel határolták el a "hálótól". Az üde, fiatalos hatást élénk színekkel és modern bútorokkal, textilekkel érték el.

A falszín adott volt, így annak szürkés kék alapjához választották a javában kékes, tarka és mintás kiegészítőket.

A kis íróasztal a nappalitól és háló résztől is valamelyest elkülönítve kapott helyet az előszoba és a szőnyegezett szoba találkozásánál. 

Néhány szín, pár szál virág, egy kis zöld növény, és máris barátságosabb a konyha:

A komor fürdőszobát tökéletesen feldobja egy jól megválasztott, színes zuhanyfüggöny, egy növény, néhány színes törölköző és egy puha kis szőnyeg is.

Ha tetszett a bejegyzés, ide kattintva követheted a blogot facebook-on!

Képek forrása: itt.

Tetszett a bejegyzés? Kövess minket facebookon!