Tehetjük-e annál otthonosabbá és egyedibbé a szobáink falát, minthogy nekünk tetsző képeket, személyes emlékeinkhez kötődő fotóinkat, vagy kedvenc posztereinket keretezzük be, és szögeljük ki rájuk?

Ha éppen otthonosabbá nem is, egyedibbé mindenképpen – miért ne feste(t)nénk a falra már eleve kereteket a képeknek? Persze nem árt, ha van hozzá kézügyességünk, és biztosak vagyunk benne, hogy a kanapé felett egy pl. mályva színű festékcsíkokból álló keretet nem bánunk meg pár hónap múlva, de azt biztosan elmondhatjuk, hogy nem minden második ismerősünk falait díszíti ugyanilyen keret.

Egy amerikai céget is hasonló elgondolás inspirálhatott, amikor megalkotta egyedi, interaktív tapétáját, és minimalista dizájnt képviselő kereteket nyomott a fehér alapra. A rajzolt keretekbe fotókat ragaszthatunk, vagy saját színezésünkkel, rajzainkkal díszíthetjük.

Van, aki a mellékhelyiséget is családi fotókkal teszi meghittebbé - érdekes gondolat:

Gyerekszobákba külön ajánlott: ha már úgy is a falat akarja a család szeme fénye összefirkálni, miért ne terelnénk ezen ambícióit jópofa keretek közé?

Tetszett a bejegyzés? Kövess minket facebookon!