A Jóbarátokkal ismertté vált színésznő szeret felújítani. Igaz, hogy jelenleg nem ebben a házban él már, de még 2006-ban szemet vetett rá, megvette, átalakíttatta, elnevezte, élt benne, szerette, majd 2011-ben eladta - mintegy háromszoros áron. 

Az elsősorban szórakoztatásra és a barátok vendégül látására tervezett otthon a Hawaii-i, ún. "ohana" koncepciót hivatott megtestesíteni (jelentése: kiterjedt, nagy család) - így is nevezte el a rezidenciát Aniston. 

Az előtérben ragyogó, muránói üvegből készült csillár:

A ház erős, már-már kemény hatású szerkezetét ellensúlyozandó, a belső terekben ázsiai és balinéz hatás inspirálta a dekorációt. 

A rusztikus, nem kevés vendégnek helyet adó asztal egy modern, designer csillár alatt nyúlik el.

A pizzasütő kemencével és bor-szobával felszerelt konyhát Jennifer egy interjúban az otthona kedvenc részeként említette - nem nehéz megérteni, miért.  A teret egy mészkőfal választja el a tévészobától.

Egy hatalmas konyha pluszban - arra az esetre, amikor hivatásos séfek, szakácsok és személyzet készíti a vacsorát a vendégeknek.

A lakosztály fénypontja a dupla fürdőszoba, japán Ofuro luxuskáddal, gőzkabinnal és merülő spa-káddal. Azért a tükör sem rossz.

A nagy tolóajtóknak köszönhetően a benti szoba könnyen egybeolvadhat a kinti, szabad térrel.

Nehéz lehet nem lazítani egy ilyen helyen..

És végül, a "kert":

Persze, hogy van medence is:

Tetszett a bejegyzés? Kövess minket facebookon!