A tavaly elromlott égősorunk helyett a napokban vettünk újat - nem akartunk túlzásba esni, ezért a 180 égőfejes izzósort megfontolt egyetértésben tettük vissza a polcra az üzletben, és végül a 120-as mellett döntöttünk. Vannak persze olyan családok, ahol nem spórolnak ennyire a fényekkel, és az egész házat, kertet ünnepi csillogásba borítják az ünnepi időszakban - nézzük a leg-eket a nagyvilágból! 

Az alábbi ház egy brit férfi büszkesége, aki általában már júliusban megkezdi a kompozíció tervezését, és amellett, hogy közel egymillió forintnak megfelelő fontért vásárolja meg az égőket, a villanyszámlája ebben az időszakban ennek duplájára rúg.

Sokan csodájára is járnak a mese-háznak.

Egy bostoni példa: a tulajdonos 250.000 égővel szeretné megmutatni a látogatóknak, hogy a karácsonyt stílusosan illik ünnepelni.

A Smith rezidencia, Delaware-ből, az Egyesült Államokból:

Az alábbi családi ház Maryland-ben található:

Még a Disney-figuráknak is jutott hely a karácsonyi szettben.

Egy család több mint 30 éve hozza el az ünnepek idejére az Északi-sark egy kis darabkáját a trópusi Floridába. 2008-ban például 600.000-nyi égővel és 100 animációs fényjátékkal örvendeztették meg a szomszédokat és arra járó kíváncsiskodókat.

Stílusos - karácsonyi fények a pálmafákon:

Egy példa a Fülöp-szigetekről, ahol a világon a leghosszabb ideig élvezhetik a lakosok a karácsonyi időszakot; az ünnepi dalokat ugyanis már szeptembertől hallgathatják, egészen vízkeresztig.

A karácsonyi fényeiről egész Brooklyn-ban híres ház, amerikai-olasz stílusban: 

Végül egy házaspár alkotása, akik 15 éve rendszeresen ünnepi fényárba borítják a házukat karácsonyra: több mint 100.000 égővel.

Tetszett a bejegyzés? Kövess minket facebookon!