Lelakott nappali, csúnyán, hanyagul festett falak, szűk, összenyomott térérzet - így fogadta ez a new yorki lakás jelenlegi lakóját, a fiatal Laurent, amikor először találkoztak. A lány azonban addigra már épp elég lakást megnézett az Upper East Side-on ahhoz, hogy tudja, a környékért be kell áldoznia valamit, különben sosem talál elérhető árú albérletet. Az akkori berendezés ellenére is megfogta valami a garzon hangulatában, és úgy döntött, a lehető legtöbbet próbálja meg kihozni a mindössze 30 négyzetméteres alapterületből. 

Mottója: Dolgozz azzal, amid van! A tökéletes lakás talán sosem jön szembe veled, lendülj túl a kisebb hibákon, és hozd ki belőle a legjobbat! 

 

Voltak olyan dolgok, amelyekkel nem tudott mit kezdeni, mivel nem saját lakásról volt szó - így például a kandalló feletti hatalmas márványfallal meg kellett barátkoznia, de úgy döntött, igyekszik a lakás egyes kiegészítőit színben, stílusban a falhoz válogatni, így az összhatással már teljesen ki tudott békülni.

Amit egyből tudott, és ezt figyelembe vette a tervezésnél is: finom, nőies menedéket akart létrehozni a kisméretű enteriőrből, ahol a barátnőivel, húgaival és anyukájával bármikor összejöhetnek egy lányos estére vagy egy Szex és New York-maratonra. 

Ennek szellemében szerezte be a kiegészítőket, bútorokat, és nem adta fel akkor sem, ha valamiből nem sikerült elsőre megfelelő méretűt találnia. Mivel például étkezőasztalból és székekből sehogy sem tudott olyan verziót összehozni, amitől nem lesz teljesen zsúfolt a belső tér, ezért úgy döntött, a lakásban a kanapén evés vagy állva étkezés opciói közül lehet csak választani, akárki is érkezik vendégségbe.

A végeredmény egy stílusos, bájos, kifinomult kis lakás lett. 

Tetszett a bejegyzés? Ha igen, itt követheted a blogot facebook-on!
 
Képek forrása: itt.
 

Tetszett a bejegyzés? Kövess minket facebookon!