Amikor a tulajdonosok néhány éve első közös otthonukként megvették ezt a lakást a skót fővárosban, örültek, hogy az ottani átlag-ingatlanokkal ellentétben a lakás feletti padlástér is benne volt az árban.

 

Bár az ingatlant az előző tulajdonosok felújították az eladásra, de csak olcsó megoldásokkal, mindenféle stílust és kreativitást nélkülözve.

A falak rózsaszínűek voltak, a drapp szőnyegek pedig kopottak, rongyosak. Mivel a lakás megvételével már így is a büdzséjük felső határát karistolták, a "ráncfelvarrást" egy olyan megoldással kivitelezték, amely elegánsnak, felső kategóriásnak tűnik első ránézésre, de mégsem terheli meg túlzottan a pénztárcájukat. A titok a kiegészítőkben rejlik. 

Sárgaréz és arany, el-elhintve a lakás különböző pontjain. Nem hivalkodó, de éppen elég az eleganciához: 

Bevásárló lista, stílusosan: 

Az egész lakásra jellemző a visszafogott, egyszerű megjelenés, megkoronázva azt egy réteg finom eleganciával, luxussal - épp csak egy kis arany színű kiegészítővel. 

A padlásteret is felújították, a padlót fehérre festették, és itt is megjelennek az apró kiegészítők, az izzók foglalatában, az ajtó kilincseken és a korláton is, ahogy a szobák egyéb kiegészítőiben is: 

Gyönyörű a fürdőszoba is, főképp a cementlap burkolatnak köszönhetően. 

Tetszett a bejegyzés? Ha igen, itt követheted a blogot facebook-on!
 

Képek forrása: itt.

 

Tetszett a bejegyzés? Kövess minket facebookon!