Ha azt halljuk, kemping és lakókocsi, valószínűleg nem az otthonos, dizájnos, stílusos szavakra asszociálunk először - pedig lehet sikkes egy mobilkocsi is, méghozzá nem is kell sokat költeni hozzá, hogy azzá váljon. 

 

A kreatív retró dizájn az amerikiai tulajdonos hölgy saját munkáját és ötleteit dicséri.

A kék, piros és fehér színek triója már-már alapjaiban is garancia a hívogató enteriőrre, jó példa erre ez a lakókocsi belső is: a világos babakék, a sötétpiros és a vibrálóan tiszta fehér együtt meleg, barátságos, tiszta és harmonikus hatást sugároz. 

A masnira kötött, színben illeszkedő függönyökkel, valamint a dekorációs mintaként használt nagy pöttyökkel sikerült tovább fokozni a helyiség báját - egy kedves rajzfilm szereplőinek éreztheti magát, aki ebben a lakókocsiban húzza meg magát egy kemping idejére.

A piros szín nem csak a textileken képviselteti magát, visszaköszön a fa szekrényajtók keretein, a képkereteken, a lefestett ikeás kaspón (amit evőeszköztartóként használnak), az elszívón, de még a teafőző kannán is. Ahogy arra is figyeltek, hogy a választott kék árnyalat is minél több bútoron, kiegészítőn jelenjen meg. 

Ha tetszett a bejegyzés, ide kattintva követheted a blogot facebook-on!

Képek forrása: itt.

Tetszett a bejegyzés? Kövess minket facebookon!