Egy belsőépítészeti stúdiót kértek fel a tulajdonosok ennek a 46 négyzetméteres lakásnak a kialakítására - a cél a maximális helykihasználás volt, valamint azt is figyelembe kellett venniük, hogy nem csak itt élnek, de otthonról dolgoznak is majd a lakók; a képek alapján úgy látszik, maximálisan sikerült ennek az igénynek megfelelniük. 

Az ágyat egy egyedi galériás megoldással emelték meg. A háló részre vezető lépcsők egyben tárolófiókok is. 

A lakás egész területén egyedi, kreatívan kialakított, elrejtett tároló felületekkel dolgoztak.

A rengeteg fa elem használata otthonos melegséget kölcsönöz a belső térnek. 

A fürdőszobában is praktikus, helytakarékos megoldásokat választottak:

Íme, így fest az elrendezés:

Ha tetszett a bejegyzés, ide kattintva követheted a blogot a facebook-on!


Tetszett a bejegyzés? Kövess minket facebookon!