A vietnami fővárosban található, 83 négyzetméteren elterülő lakásban egy ötszemélyes család él - egy fiatal pár a kisgyerekükkel, valamint a két nagyszülővel. Nagyobb közös életteret szerettek volna, így egy belsőépítész céget bíztak meg a felújítási munkálatokkal. 

Az egyik kisszoba lebontásával olyan nyitott teret hoztak létre, amely magában foglalja a konyhát, az étkezőt és a nappalit. Ehhez tartozik egy kis pihenő rész is, ahol a panorámában is gyönyörködhet az ember, melyet a hatalmas ablakok tesznek lehetővé. A természetes fény deríti fel tulajdonképpen az egész lakást. 

Egy kis kreativitás: a dohányzóasztalt négy kisszék négyszögbe rendezésével hoztak létre. 

A fehér szín használata itt is jól mutatja, optikailag mennyit is nagyíthatunk vele a térérzeten. A lakás teljes összképében nagy szerepet játszanak a bútorok is. Szinte alig észrevehetők a tárolórészek a konyhában és a hálóban, mivel ugyanolyan fehérek, mint a falak. 

A lakásban mégis a kedvencem a kerámia csempék egyedi használata; a sárga lámpákkal és színes kis ülőkékkel együtt különleges hatást és barátságos, vidám hatást értek el.


Ha tetszett a bejegyzés, ide kattintva követheted a blogot a facebook-on!


Tetszett a bejegyzés? Kövess minket facebookon!