Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
Négyfal

Ilyen az élet a világ legmagasabban fekvő lakásában



A luxuslakás a manhattani Central Park Torony legfelső három emeletét foglalja el, ezáltal a világ legmagasabban elhelyezkedő otthona.

Tovább
0

Rihanna bérelhető álomháza – sztárház szemle



sztárház

Azt hiszem ideális Rihannáról, a dollármilliárdos énekesről beszélgetnünk, hiszen az idei Super Bowl Halftime Show-t ő tette színessé, és nem is akárhogyan - terhesen. Az éneklésen kívül üzletasszony, és több ingatlan tulajdonosa, amiket bérbe szokott adni. Ebből az egyiket mutatjuk most be.

Tovább
0

Fantasztikus ötletek a kazán eltakarására



kazán berendezés ötlet

Az érzés, amikor van egy gyönyörű házad, amit az ízlésed szerint rendezel be és alkotsz meg, de van egy elég nagy felület, amit ha akarnál se tudnál teljesen eltüntetni, hiszen szükséged van rá. Mostanra már mindenki tudja, hogy a kazánról van szó, ami elengedhetetlen a háztartásba, de nem egy esztétikus tárgy. A szerencsésebbek meg tudják úgy oldni, hogy a garázsba, pincébe vezetik át, de sajnos kevesen vagyunk így.

Tovább
1

Egyszerű és nagyszerű: saját készítésű adventi koszorúk



advent karácsony koszorú

A koszorú a karácsonyi időszakban egy fontos jelkép, így mindenki nagy hangsúlyt fektet arra, hogy tökéletesen mutasson. Azonban - és most nem a boltok ellen szeretnék beszélni - sokkal drágább kész koszorúkat veszünk, amik minőségben nincsenek a toppon, vagy nem hasonlít az elképzelésünkhöz, esetleg van rajta valami, ami mégsem tetszik.

Ez okból mi már hosszú évek óta saját magunknak csináljuk a koszorúkat, ami nem csak költséghatékonyabb, de fantasztikus családi, kreatív program is egyben.

Tovább
0

Vérfagyasztó Halloween-i dekor - tuti rád jön a frász



halloween

Eltérve a megszokottól, most nem a "NégyFal" közötti dolgokról írok, hanem arról, ami az ajtón kívül történik.
Mint tudjuk nálunk, Magyariországon nem annyira szokás tartani a Halloween-t, max lerendezzük egy faragott tökkel, vagy pár denevéres dekorral és annyiban is hagyjuk. Azonban nincs ez mindenhol így, figyelembevéve Amerikát, ahol külön versenyt rendeznek annak, hogy kinek a háza a legrémisztőbb.. Nagyon odateszik magukat odakint a lakók, emberméretű bábúk, hatalmas pókhálók és miegymással próbálják ráhozni a szomszédságban élőkre a frászt.

Tovább
0

Reblog