Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
Négyfal

Légkondi nélkül is hűvös szoba? Lássuk, mit tehetünk!



légkondi meleg

A nyári napok-esték egyre csak melegebbek lesznek (sajnos), és már-már az embernek kibírhatatlan és elképzelhetetlen, hogy légkondi nélkül vészelje át ezeket az időszakokat. Azonban számos dolog akadályozhatja ennek használatát: nem egy olcsó mulatság, vannak olyan személyek, akik nem bírják a huzatot, és megbetegszenek, illetve azért a számlánkat is meg tudja dobni a szeretett hűtőgépünk.

Tovább
0

Ősrégi buszból takaros otthon? Lehetséges!



buszház lakás

Egyre több ember vállalkozik arra, hogy megvesz egy régi házat, majd tökéletesre felújítja. Ez a pár ezt egy emeletes busszal valósította meg.

Tovább
0

Így néz ki Katy Perry eladóvá vált luxusotthona - sztárház szemle



sztárlak

Katy Perry, a popzene egyik legkiemelkedőbb alakja meghirdette fényűző, méregdrága villáját, amiben férjével - Orlando Bloommal - és másfél éves kislányával élnek.

Tovább
0

Elkelt Amerika legdrágább és legnagyobb lakóháza



luxus

Ironikus, hogy a "The one" névre keresztelt, eredetileg 500 millió dolláros (170 milliárd forintos) ház csődeljárás miatt, egy aukción kelt el "mindössze" 126 millió dollárért ( 42 milliárd forintért). Eredetileg 295 millió dollárért akarták eladni, de valaki elég jó üzletet csinált. Kaliforniában, Bel Airben található, és Neil Niami-nak köszönhető a létesítmény. Az építész megálmodta élete dobását 13 évvel ezelőtt, amiből létrejött 21 hálószoba, 49 fürdőszoba, éjszakai klub, szépségszalon, welness-központ, négypályás bowlingpálya, borpince, futópálya, színház, 5 medence és egy 40 férőhelyes mozi is. Igen, leírni és elolvasni is nehéz és hosszú, de ezek mind-mind megtalálhatók a hatalmas telken.

Tovább
0

Sztárház szemle – Dwayne Johnson



DwayneJohnson Ház

Elérkeztünk sorozatunk második sztárjához, akinek betekintést nyerhetünk az otthonába, ő pedig nem más, mint The Rock, azaz Dwayne Johnson.

Tovább
1

Reblog