Az alábbi lakás átalakításának képeit egy olvasóm küldte; szerencsére talált fotókat a felújítás előtti állapotról, így nem csak az látszik, milyen egyedi és modern lakás lett a végeredmény, de az is, mennyit számít az elrendezés, a színek használata, az optikai trükkök.

A garzon 31 négyzetméternyi alapterületű, egy 9 négyzetméteres  galériával, amely alatt most a fürdő található.

A régi lakásban 2 plusz fal volt, amit az átalakítás során kiütöttek, ekkor kezdődött a tervezési fázis. Tivadarnak saját elképzelése volt az új elrendezésről, illetve a galéria megoldásról talált egy képet is egy internetes oldalon.  Nézzük a régi kialakítást!

Egy asztalos segítségével  - valamint egy számítógépes program használatával - tervezte meg, mi, hova kerüljön, és pontosan mekkora legyen. A víz és villany teljes cseréjét, valamint a festést egy építési vállalkozó ismerőse kivitelezte. 

Íme, az átalakítás utáni képek:

Tivadar olyan festményt szeretett volna, amely növeli a térérzetet - miután kiválaszotta és megvette a képet, még át kellett alakítania, végül egy nyomda 4 db. csíkban nyomtatta ki, így került végül összeillesztve a falra. A hatás egészen különlegesre sikerült.

Ha neked is vannak érdekes lakberendezéssel, kialakítással kapcsolatos fotóid, amik inspirálhatnak másokat, küldd el az otthonosblog@freemail.hu-ra! 

Ha tetszett a bejegyzés, ide kattintva követheted a blogot a facebook-on!


Tetszett a bejegyzés? Kövess minket facebookon!