Érdekes megoldást választottak a tárolásra a tulajdonosok ennek a svéd otthonnak a kialakításánál, amely egyben különleges hangulatot is kölcsönöz a belső térnek. 

Az ágyat egy fehérre festett dobogóra fektették. Ezzel nemcsak tárolásra alkalmas felületre tettek szert anélkül, hogy külön falfelületet kellett volna elvenniüka negyven nm-nyi térből, de egyedi megjelenést és egyfajta kuckó-jelleget is adtak a hálósaroknak. Arról nem is beszélve, hogy a nappalival egy légtérben maradhatott az alvórész, így nem szűkítették tovább a térhatást, a "hálóba" is jut természetes fény, miközben mégis rendelkezik egyfajta intimitással. A lépcsők pedig maguk a betolható doboz-fiókok.

A konyhában is rengeteg tárolófelületet alakítottak ki, ahhoz képest, hogy mekkora a lakás.

A tolóajtós szekrény is helytakarékos, esztétikus megoldás. 

Íme, az alaprajz: 

Ha tetszett a bejegyzés, ide kattintva követheted a blogot a facebook-on!


Tetszett a bejegyzés? Kövess minket facebookon!