Ez a lenyűgöző otthon feléleszti az érzékeit és újraegyesíti önt a természettel, miközben Malibu egyik legjobb otthonának kényeztetését élvezheti. Öt percnyi sétára a strandtól, ez a remekül kialakított, tíkfa borítású ház kitűnő választás annak a bérlőnek, aki élvezni szeretné a csendes, tengerparti napokat, ugyanakkor közel akar lenni a szórakozás központjához is - ezzel a szöveggel hirdeti egy amerikai luxusingatlan portál a partokon egykor piros Baywatch-fürdőruhában futkározó színésznő házát. És közel tizenegy millió forintnak megfelelő összegért tényleg bárki lakhat benne -  havonta.

Pamela Anderson -saját elmondása szerint- ugyanis megrémült a rengeteg jelentkezőtől, és végül úgy döntött, inkább bérbeadatja a családi házat, amelyre oly büszke. Bármennyire is szeretnék tovább kukacoskodni, nem igazán tudok, mert nekem kifejezetten tetszik - bár a sósvizes medence helyett lehet, hogy inkább édesvízűt választanék.  

Az ingatlan olyan extrákkal dicsekedhet, mint szauna, luxusmedence, házimozi, gyönyörű tíkfa-borítás, és nem utolsó sorban: számos napelem. 

A zongorára nincs magyarázat.

A hatalmas konyhában letisztult, fehér design: 

Ahogyan az egész házban is a fehér az uralkodó szín, valamint a tíkfa barnasága.

Egy "kis" kuckó a sarokban:

A fő hálószobát a fehér márvány kandalló és a tíkfa padló mellett egy elcsúsztatható üvegfal teszi különlegessé, amely a ház hátsó felében lévő, hatalmas erkélyére vezet. A szoba egyik sarkában egy luxus fürdőkád áll – ez Pamela saját design-kézjegye. 

Ha ez nem lenne elég, egy betonból készült dupla mosdó is ott van a közelben, ha kezet vagy arcot szeretnénk mosni.

A szauna:

A színésznő és néhány környezettudatos belsőépítész segítőtársa a vendégek kényelmét sem aprózta el: ezekben a szobákban is tíkfa padló várja a lakókat, valamint falba épített HD-tévé, surround hangzással. 

A két vendégszobának közös fürdőn kell osztoznia - a hatalmas gőzkabin és a házban jellemző, beton alapanyagból öntött, dupla mosdókagyló talán azért kompenzálja ezt a kényelmetlenséget. 

Az elszigetelt tetőteraszon a lakók a lenyűgöző malibui kilátásban gyönyörködhetnek, miközben egy magas, tiszta beton kandalló melegíti őket a hűvösebb estéken.

Ha lemaradtál a sztár-házak első részéről, ide kattintva megnézheted Jennifer Aniston régi, átalakított otthonát!

Tetszett a bejegyzés? Kövess minket facebookon!