A legtöbben persze élethosszig, családi háznak is elfogadnánk ezt, a Sao Paolo tengerparti részén megbúvó modern házikót, a három szintes épület azonban kifejezetten a nyári pihenős időszakokra készült.

 

A ház első,  bizonyos szempontból föld alattinak is nevezhető  részében kaptak helyet a nem annyira látványos, ám a szokásos háztartáshoz szükséges helyiségek, mint pl. a mosószoba.

A középső, földszinti térből csak úgy árad a modernitás, és szinte megköveteli a közösségi, társas programokat. A nappalit, az ebédlőt és a konyhát csupán üvegfal zárja el az erdő fáitól, egyedül a szomszédos medence-rész nyújt némi intimitást.

Egy igazi nyaraló persze rendelkezik olyan részekkel is, ahol a klasszikus pihenésé a főszerep, ahová jó elvonulni, ahonnan jó kizárni a külvilágot. Még akkor is, ha az óriási ablakok miatt úgy érezhetjük itt magunkat, mintha a körülölelő fák lombjai közt borulna álom a szemünkre.

Az újszerű építészeti megoldások, a berendezések modernsége és a felhasznált üde színek teszik ezt a házat egy valódi oázissá, ahol maximális komfortban élvezhetik a szerencsés tulajdonosok a nyugalmat, miközben a természet nyújtotta szépségben gyönyörködhetnek.

Ha tetszett a bejegyzés, ide kattintva követheted a blogot facebook-on!

Képek forrása: itt.

Tetszett a bejegyzés? Kövess minket facebookon!