Szeparált ágy saját lépcsővel, asztal székekkel, könyvespolc, gardrób szekrény, tároló, mosogató, hűtő, vízmelegítő, fürdőszoba - mindez egy mindössze nyolc négyzetméteres, párizsi garzonban. Egy fiatal nő vette meg az akkor még szobának is csak jóindulattal nevezhető ingatlant, és kreatív megoldásaival egy kicsi, de annál praktikusabb otthont hozott létre belőle.

 

A szekrényajtó mögött egy könyvespolcként is funkcionáló lépcsőt rejtettek el, amin keresztül könnyen elérhető a fenti szekrénybe bújtatott rész. A mini ruhásszekrény mellett egy kétszemélyes asztal és az aljára felfüggesztett székek lapulnak. A könyvespolc alatt vízmelegítő bojler. 

Az ablaknál egy konyhasarok található, hűtővel, mikrohullámú sütővel és mozgatható főzőlappal - a munkapult alatt. A mosogatóra hajtható lappal plusz munkafelület hasznosítható. A legszélső szekrényajtó egy mini füdőszobát rejt, zuhanyzóval, wc-vel, mosdóval.

Az alábbi videón részletesen megtekinthetjük a kis lakás kialakítását (1:10-nél kezdődik a helyiség belső teréről készült felvétel):


Ha tetszett a bejegyzés, ide kattintva kötvetheted a blogot a facebook-on!

Forrás: itt.

Tetszett a bejegyzés? Kövess minket facebookon!