Egy fiatal pár azzal a kéréssel fordult pár évvel ezelőtt az ingatlanközvetítőhöz, hogy mutasson nekik tengerpartra néző otthont Sydney északi tengerpartján, olyat, ami még a számukra is megfizethető kategória - a közvítető pedig egyetlen elérhető árfekvésű ingatlant mutatott - egy házat a '30-as évekből.

Természetesen már aznap azon munkálkodtak, hogy valahogy meg tudják vásárolni, elég volt egyszer megnézniük. 

Az alábbi szobát még a ’90-es években adták a házhoz a korábbi tulajdonosok, és ez lett a ház kedvenc pontja az új lakók számára is: mesés kilátás nyílik a nagy ablakokon keresztül a lenti tengerparta. 

Amikor beköltöztek, a fő élettér két részre volt osztva, még aznap elkezdték egy barátjukkal lebontani a falat - később persze inkább egy hivatásos szakemberre bízták a munkálatokat. Még mindig van néhány dolog, amin szeretnének változtatni, de alapvetőben elégedettek az eredménnyel. Számukra a legfontosabb a vidám, kreatív hangulat, amit már sikerült elérniük. 

A falakat többnyire a férj festményei díszítik (profi szörfös, zenész és művész a családfő egyben, az egyediség tehát garantálva). 

A berendezés a retró és az antik  találkozása: régi, használt bútorok vidám keveréke – ismerősöktől örökölt vagy az út szélén talált bútordarabok töltik meg az egész otthont. 

Íme, egy művész gyerekének a szobája:

A ház egyik büszkesége, amin nem is változtattak, a fürdőszoba, eredeti, '30-as évekbeli csempével és káddal. 

A tigris, amely egy bolhapiaci zsákmány:

Azért a panoráma sem rossz:

Ha tetszett a bejegyzés, ide kattintva követhetedet a blogot a facebook-on!

Tetszett a bejegyzés? Kövess minket facebookon!