Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
Négyfal

Sarokpolc konyhaszekrény helyett



konyha elrendezés sarokpolc

A nyitott konyhapolc a modern lakberendezési trendek egyike, egyre több otthonban teszi teljessé és stílusossá a főzőhelyiséget. Amellett, hogy hívogató és könnyed hatású, az L-alakú konyhákban kifejezetten jó ötlet lehet.

Tovább
0

Nyitott konyhapolcok szekrény helyett



konyha polc

Ha konyhánk kialakítására vagy felújítására kerül a sor, a tárolás megoldása az egyik sarkalatos pont. Legyen elég pakolófelület, de praktikus, kényelmes is legyen, azaz elférjünk, de találjuk is meg, amit keresünk. Bár a konyhaszekrények uralma töretlen, hiszen azon felül, hogy praktikus, mélységgel rendelkező funkciójuk van, a konyha alap megjelenéséért, a designért is nagy részben felelnek, érdemes elgondolkodni a nyitott polcfelületek használatán is.

Tovább
0

20 konyha a fehér és fa kombinációjában



konyha skandináv stílus inspiráció válogatás

Ha tiszta, üde hatásra törekszünk, érdemes a fehér színhez nyúlnunk, bármilyen helyiség kialakításáról is legyen szó. Ha meleg összhatás a cél, használjuk a fa puhító barnaságát, világostól sötétig, bármilyen árnyalatban. Ha tiszta, ragyogó és otthonos, hívogató konyha a cél, kombináljuk ezt a két színt, és nem lőhetünk mellé!

Tovább
0

25 különleges konyhacsempe



konyha konyhacsempe válogatás

Konyhánk hangulata nagyban függ a helyiségben használt hidegburkolatoktól, különösen a fali csempékre igaz ez; ezért is fontos, hogy körültekintően válasszuk ki őket. Egyre egyedibb, különlegesebb palettából válogathat, aki konyhafelújításra adja a fejét, nemcsak a színeket, de a formákat, méreteket, anyagokat is tekintve. Bár egy-egy merész, markáns árnyalat, forma csábító lehet, különösen, ha maga a konyhabútor és a padlóburkolat/járólap letisztult, visszafogott és egyszerű, gondoljunk arra is, hogy öt-tíz évvel később is tudnánk-e szeretni az összhatást.

Tovább
0

25 variáció U-alakú konyhára



konyha inspiráció l-alakú konyha

A rendelkezésre álló tér formája, adottságai nagyban befolyásolják a konyhánk kinézetét, így érdemes az adott elrendezéshez igazítani a stílusát is, hogy ne csak praktikus, de kényelmes, hívogató is legyen a végeredmény.

Tovább
0
«
12

Reblog