Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
Négyfal

Meseszép otthon 33 M²-en 



kis lakás minilak kis terek maszkulin modern

Meglepően nagy tárolóhellyel és különböző munkaterületekkel rendelkezik ez mindössze 33 négyzetméteres otthon Észak-Kaliforniában - mindene megvan, amire a tulajdonosnak, egy fiatal szabadúszó fotósnak szüksége van.

Tovább
0

Budapesti 27 m², újragondolva



kis lakás kis terek modern skandináv stílus átalakítás felújítás

Ha egy lakás kicsi, sötét, földszinti, és még az elrendezése is hátrányos, nem sokan szeretnek bele első látásra. Ennek a Budapest belvárosában található, 27 négyzetméteres garzonnak az új tulajdonosai viszont meglátták a lehetőséget a komor falak között, és úgy döntöttek, lakberendező segítségét kérik az új enteriőr kialakításához. A céljuk nem titkoltan rövidtávú kiadás, ennek megfelelően került kialakításra a belső tér.

Tovább
0

Így lesz meleg hatású egy otthon



meleg hatás fa burkolat otthonos modern

Nemrég adta át tulajdonosának ezt a prágai lakást a belsőépítészeti stúdió, miután befejezte a felújítási munkálatokat. A megbízás szerint nemcsak otthonos és hívogató, valamint modern enteriőrt kellett létrehozniuk, de a berendezésnek tükröznie kellett azt is, hogy lakója az utazás szerelmese.

Tovább
0

Templomból modern otthon



átalakítás modern

Ennek a tágas és modern otthonnak a megálmodását és kivitelezését egy belsőépítész stúdió kapta megbízásul az észak-angliai vidéken. A korábban templomként funkcionáló épület sok éven át elhagyatottan állt, így elég lehangoló látványt nyújtott, amikor új tulajdonosai rátaláltak. A felújítás során a történelmi külsőt megóvva világos, hívogató és vidám enteriőr került kialakításra.

Tovább
0

Reblog