Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
Négyfal

Díszpárna karácsonyra - hazai online körkép



hazai kínálat otthondekor dekoráció díszpárna ajándékötlet online körkép

Karácsonyi ajándékokat böngészhetünk már szerencsére online is, lakberendezési tárgyakat, főleg dísztárgyakat csomagolni a fa alá pedig mindig hálás ötlet. A téli hidegben pedig különösen jó érzés egy-egy puha, ölelnivaló párnával melegedni a kanapén, ezért körbenéztünk az interneten a nagyobb lakberendezési áruházak díszpárnakínálatát összehasonlítva.

Tovább
0

25 skandináv karácsonyi dekorötlet



karácsony ünnepi dekor inspiráció skandináv stílus

Meleg, ünnepi hangulatot sugárzó girland, gyertyák és mécsesek az ablakban, pasztell színekben pompázó asztalteríték, zöld, gyantaillatú fenyőág és csillagok - van mit elleseni a skandináv stílus ünnepi dekorációiból. Az alábbi összeállításban a téli, adventi időszakra hangoló, jól eltalált otthondekorációkat válogattunk, inspirációul a karácsonyi készülődéshez.

Tovább
0

Álomház a Costa Braván



mediterrán álomotthon beköltöznénk nyaraló

Mi nem hiányozhat egy tengerparti házból? A puha homok, a meleg és megnyugtató színek, a modern bútorok, a mezítláb járkálás lehetősége, na és a tengerre nyíló minél szélesebb panoráma. Mindezek megadattak egy négygyermekes családnak, akik egy belsőépítész stúdió által megálmodott, majd megvalósított álomházat vásároltak Spanyolország észak-keleti részén.

Tovább
0

Rattan, fehér és kék a tengerparti hangulat kulcsa



tengerparti hangulat rattan pasztell

Nem kell a tenger mellett élnünk ahhoz, hogy a tengerpart légies frissességét és laza hangulatát tükrözze otthonunk. Ahogy ez, a Chicago külvárosában található álomlakás is jól mutatja: rattan bútorok, ropogós fehér, meleget sugárzó fa-elemek és tenger inspirálta színek a nyárias életérzés kulcsa.

Tovább
0

Hasznos tippek kis fürdőszobához



fürdőszoba kis terek kis fürdőszoba

Kreatívkodhatunk a csempékkel, mintákkal, formákkal és színekkel, jól jöhetnek a tükrök, a praktikus és szűk helyen is elférő szekrények - ami biztos, hogy kulcsfontosságú egy kis fürdőszoba kialakításánál, az a jó elrendezés. Ha ez megvan, és igyekeztünk minden négyzetcentimétert praktikusan felhasználni, jöhetnek az optikai trükkök.

Tovább
0

Reblog