belső kétszint galéria lépcső pasztell

A nagy belmagasságot kihasználandó, ennek a svéd otthonnak az új tulajdonosa vertikális helyhasznosítással álmodta újra az enteriőrt. Szerette volna, ha a konyha és a fürdőszoba az első szinten helyezkedik el, míg egy tágasabb hálószoba egy mini ráadás nappalival a második szintre kerül.

 

Így nemcsak egy átlagos hálógalériás megoldással élt a belsőépítész, hanem egy önálló kis életteret költöztetett az alap, tágas belső tér fölé. A rendelésre készült, egyedi konyhabútor összeolvad a lépcsősor hátával, nem is akárhogyan - nemcsak a praktikus helykihasználásra jó példa, de dekorációs elemnek sem utolsó, ahogy a puha pasztell kék otthonosan meleg hatást varázsol a falak közé a lépcsők ívét követő fa berakásokkal.

A ruhák tárolására használt beépített szekrényelemek is egybeolvadnak a konyhabútorral, a tervező nem akarta megtörni az egységet, így ugyanolyan színvilágban készültek. 

További képek a lakásról az alábbi galériára kattintva nyílnak. (TIPP: A galériát megnyitva, a jobb felső sarokban a teljes képernyős mód is kiválasztható a nagyobb képekért.)

belső kétszint galéria lépcső pasztell


Tetszett a bejegyzés? Kövess minket facebookon!
 
Szívesen nézegetsz inspiráló képeket szép otthonokról? Kövess minket új instagram oldalunkon!
 

Képek forrása: itt és itt.

Tetszett a bejegyzés? Kövess minket facebookon!