Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
Négyfal

25 konyha mediterrán stílusban



mediterrán stílus konyha

Élénk, napsütötte színárnyalatok és földtónusok kombinációja, természetes anyagok, többek között fa használata, rusztikus felületek, szabadon áradó természetes fény - mindez jellemző a mediterrán stílusra, amely a konyhákba is képes a tengerparti, meleg életérzést csempészni.

Tovább
0

Így is lehet lakni 19 m²-en



Bár a hely szűkössége miatt adta volna magát, ebben a svéd garzonban mégsem nyúltak a fehér optikai térnövelő hatásához a tulajdonosok, inkább a puha, meleg szürke árnyalat egységébe burkolták a belső teret.

Tovább
1

Ide beköltöznénk!



álomlakás beköltöznénk sötét padló otthonos skandináv stílusA sötét tölgyfapadló a ropogósan üde, fehér falakkal; a kényelmes, otthonos elrendezés; a letisztult dizájn; a makulátlan-fehér konyha; az összhatást puhító, meleg pasztellszínek, vagy a nappaliból kilépve ránk váró terasz és belső kert-e a kedvenc részünk, nehéz eldönteni. Lehet, hogy inkább az egész otthont átjáró természetes fény és a levegős, tágas érzetű helyiségek teszik, vagy épp az, hogy a színek úgy egészítik ki egymást, amitől az egész enteriőr hangulata harmóniát áraszt, de ez a lakás azonnal a szívünkbe lopta magát.

Tovább
1

Helykihasználás 40 m² alatt



kis lakás kis terek skandináv stílus galériaágy

Falak és ajtók helyett vászonfüggönyökkel választották le a tereket ebben a mindössze 36 m²-es, svéd garzonban. A hálószoba helyett a nappali légterében, egy dolgozósarok + minigardrób felett alakították ki a galériaágyat, így szabadon áradhat a természetes fény az egész helyiségben, és nem vettek el az alapterületből még egy alkóvnyi részt sem.

Tovább
0

Rusztikus és skandináv, fekete és fehér



A makulátlan fehér alapot fekete és szürke bútorokkal egészítették ki a belsőépítészek ebben a svéd otthonban, végül egy masszív fa asztallal, egy antik álló órával és a kandalló mellé halmozott fahasábokkal adtak meleg, rusztikus hatást a hűvös skandináv stílushoz.

Tovább
0
1234
»

Reblog